Bota Experience

Experience...

BOTA EXPERIENCE je jedinstven doživljaj upoznavanja hrvatske tradicije, povijesti i kulture kroz gastronomiju, ali i izlete na kojima možete osjetiti kako je živjeti u našem komadiću raja na obali Mediterana.
roza karta
food

Tradicionalna jela

fish

Extreme Fishing

unesco 1

UNESCO lokaliteti

sushi roll

Sushi

oyster 1

Oyster Farm Tour

predivne lokacije 1 1

Predivne lokacije

15 06, 2024
4:37PM current time
24°C vedro

dubrovnik

Bota Šare Oyster & Sushi Bar

Bota Šare Oyster & Sushi bar skrivena je gastronomska oaza nadomak katedrale i nalazi se 5 min hoda od Bota Palace smještaja. Jedinstvena fuzija japanske i dalmatinske kuhinje očarat će sve ljubitelje sushi-a, a ljubazno osoblje će vam preporučiti jela koja će vas oduševiti.

šipan

Bowa Restaurant

Smješten u skrivenoj uvali mističnog Šipana Bowa Restaurant idealan je izbor za jednodnevni bijeg u pravi mali raj. Naš brod skupit će vas u staroj gradskoj luci udaljenoj od Bota Palaca 7 min hodanja.

šipan

Extreme Fishing Bota Dubrovnik

Extreme Fishing Bota Dubrovnik je izlet rezerviran za ljubitelje avanture i adrenalina. Ako vam se posreći možda baš vi ulovite jedan primjerak divlje jadranske plavoperajne tune.

mali ston

Bota Šare Restaurant & Oyster Farm Tour

Bota Šare Restaurant udaljen je 45 min vožnje od Dubrovnika. Restoran je sam po sebi muzej vrijedan posjeta. Restoran je smješten u nekadašnjem skladištu soli izgrađenom u 15. stoljeću. Ponuda restorana orijentirana je isključivo na lokalne specijalitete posebno na školjke po kojima je malostonski zaljev nadaleko poznat.

Oyster Farm Tour nezaboravno je iskustvo za svakog ljubitelja kamenica, ali i povijesti i prirode. Osim što ćete imati priliku kušati kraljicu školjki netom izvađenu iz mora – malostonsku kamenicu Ostreu edulis, također možete saznati sve o načinu uzgoja koji se u zaljevu prakticira od antičkih vremena.

split

Mini Bota Oyster & Sushi

Mini Bota oyster & sushi / take away odlična je opcija ako se nađete u Splitu. Našmaleni bar nalazi se unutar antičke palače rimskog cara Dioklecijana. Skupitesvoj paket ukusnih sushi zalogaja pripremljenih od vrhunske svježe jadranske ribei uživajte u šetnji splitskom rivom.

zagreb

Bota Šare Restaurant

Bota Šare restaurant nalazi se u širem centru grada Zagreba. Nudi vam bogatizbor tradicionalnih dalmatinskih specijaliteta, ali i sushi te dnevnu ponudusvježih i ukusnih marendi.

Suites

This is Augustine

Sunny Room Appartment

Dictum varius duis at conse ctetur lorem donec massa sapi en faucibus. Tinci dunt  nulla aliquet porttitor lacus luctus arcu non sodales neque sodales ut etiam sit amet. Enim nulla pul aliquet.

Capacity: 2 osobe
Size: 22.1 m²
Cijena: $200

Luksuzna soba Ragusa se nalazi na prvom katu Bota Palace. Ova moderna soba u sebi nosi dašak Pariza. Bordure na zidovima te nježna siva boja podsjećaju na pariške palače.

Capacity: 2 osobe
Size: 30.9 m²
Cijena: $200

Spalato je spavaća soba koja se nalazi na drugom katu Bota Palace. Soba i kupaonica odišu luksuzom i opremljene su modernim namještajem.

Capacity: 2 osobe
Size: 23.4 m²
Cijena: $200

Luksuzna soba Stagnum se nalazi odmah na prvom katu Bota Palace. Sjeverni kameni zid sobe s dva monumentalna prozora zasigurno će vas asocirati na stonske zidine i moćni Ston, č

Reservation

Spa moments

Relaxing Moments at Our Spa Center.

Dictum varius duis at consectetur lorem donec massa sapien faucibus. Tincidunt arcu non para sodales neque sodales ut etiam sit.

Thermal water with ancient baths

Turkish bath

Turkish sauna

Relax and therapy massage

pratite nas

Instagram

Newsletter

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.

Zatvori