O nama

Bota Palace

Jedinstven doživljaj renesansnog Dubrovnika u 21. Stoljeću čeka Vas u Bota Palace!

Bota Palace nalazi se u nekadašnjoj palači Caboga u srcu Starog grada Dubrovnika. Ovaj luksuzan smještaj izvrsno nadopunjuje pedesetogodišnju ugostiteljsku tradiciju obitelji Šare.
Bota Palace se nalazi na Stradunu – jednoj od najljepših svjetskih ulica, a sam interijer inspiriran je bogatom povijesnom i kulturnom baštinom Dubrovačkog kraja. Sobe su nadopunjene modernim vizualnim kao i tehničkim detaljima koji omogućuju bezbrižan i ugodan odmor.

Naši posjetitelji imaju priliku odsjesti u jednoj od 4 sobe s pogledom na Stradun ili u apartmanu u potkrovlju kuće iz kojeg se pruža prekrasan pogled na Dubrovačke krovove.

Smještajne jedinice nose povijesna imena hrvatskih gradova i mjesta u kojima se nalaze Bota Šare restorani.

bota palace view

bota palace

Luksuzan smještaj u prekrasnoj srednjovjekovnoj kući u srcu Starog grada Dubrovnika predstavlja novu stepenicu u ponudi Bota Šare brenda!

Bota Palace opremljen je i mini kuhinjom, a naši chefovi pobrinuti će se da u svakom trenutku uživate u posebno osmišljenoj ponudi finih zalogaja pripremljenih isključivo od lokalnih namirnica najbolje kvalitete i organskog uzgoja.

Želja nam je našim gostima osigurati vrhunsku uslugu, ali i domaću atmosferu stoga je naš tim uvijek na raspolaganju kako bi baš u Dubrovniku stvorili svoje najljepše uspomene!

Courtesy house
Heated pool
Complimentary breakfast
High speed internet
Happy Hour
Business Servicess
Deliveries & shipping
24 hour room service
Pet policy
Rezervirajte smještaj:

No posts were found for provided query parameters.

Zatvori