Opći uvjeti

Informacije o tvrtki

Puni naziv tvrtke: BOTA NEKRETNINE d.o.o.

Registarsko tijelo: Trgovački sud u Dubrovniku

MBO: 04762967

MBS: 060368995

OIB: 11852807230

Adresa sjedišta: Trg Marina Držića 1, Ston

Telefon: +385 91 175 4000

E-mail: info@botapalace.com

Općenito

BOTA NEKRETNINE d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje botapalace.com stranica. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine.
Usluge koje Vam pruža botapalace.com Internet prodavaonica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. BOTA NEKRETNINE d.o.o. nije odgovorna za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.
Iako Vam BOTA NEKRETNINE d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, BOTA NEKRETNINE d.o.o. ne može garantirati da će usluge na botapalace.com odgovarati Vašim potrebama.
BOTA NEKRETNINE d.o.o. također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite našem kontakt centru ili na e-mail info@botapalace.com kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.

Uvjeti kupovine

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak rezerviranja, plaćanja te otkazivanja rezervacija koje su ponuđene na ovim stranicama. botapalace.com Internet stranice mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima.
Prodavatelj je BOTA NEKRETNINE d.o.o., a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica.

Rezervacija

Kupac rezervira smještaj putem elektronskog obrasca narudžbe.
Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski rezervrira barem jednu sobu, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.
Sve cijene izražene su u eurima.
Smještaj se smatra rezerviranim u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

Plaćanje

Iznos koji će biti naplaćen s računa vaše kreditne kartice dobiva se konverzijom cijene u eurima u hrvatske kune prema trenutnom tečaju lokalne Hrvatske narodne banke. Prilikom terećenja vaše kreditne kartice isti se iznos pretvara u vašu lokalnu valutu prema tečaju udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove pretvorbe postoji mogućnost neznatne razlike u odnosu na izvornu cijenu navedenu na našoj web stranici.

Rezervacija smještaja plaća se online jednom od kreditnih kartica: Mastercard®, Maestro®, Visa, Diners, Discover.

mastercard
maestro
visa
diners
discover

Otkazivanje rezervacije

Standardne cijene – 10 dana prije dolaska

Nepovratne cijene – oko 10% niže

Zatvori