Capacity: 2 osobe
Size: 25.2 m²
Tauris je soba koja se nalazi na drugom katu Bota Palace. Ova moderno opremljena soba dobila je ime po latinskom nazivu za magični otok Šipan.
Soba je opremljena je najmodernijim namještajem. Kreveti su rađeni po mjeri kao i noćni ormarići koje osvjetljavaju talijanske lampe marke Artemide te modra komoda koja dominira lijevim kutom spavaće sobe na kojoj se nalazi ukrasni tanjur od epoksi smole ručno rađen baš za kuću na kojem će svakog gosta dočekati kolačić iz kućne radinosti, Nespresso kafe aparat, Alessi grijač za vodu te mini bar. Zid sobe krasi apstraktna slika akademskog umjetnika Tonka Smokvine koja daje prostoru posebnu notu suvremenog prostora.
Soba se sastoji od predsoblja, sobe i kupaonice. Ovdje imamo mogućnost odvajanja kreveta te se soba može namjestiti kao opcija sa 2 odvojena, single use kreveta, na upit. Kroz prozore sobe pogled seže na Stradun, glavnu i najljepšu ulicu unutar zidina kao i na zvonik Franjevačkoga samostana. Upravo unutar zidina i klaustra ovog samostana je jedna od najstarijih ljekarni u Europi koja je prvi put otvorila svoja vrata 1317. godine a djeluje u kontinuitetu sve do današnjeg dana.

Sadržaji sobe

AC 1
Klima
bed 3
Bračni krevet*
rucnici 1
Ručnici i posteljina
minibar 1
Minibar
kuhalo 1
Čajnik/kuhalo za vodu
ogrtac 1
Ogrtač i papuče
sampon 1
Gel za tuširanje, šampon, losion za tijelo, sapun i losion za ruke
TV 1
Pametni TV i satelitski kanali
sef 1
Sef za pohranu
WiFi 1
Besplatan Wi-Fi
kava
Aparat za kavu
ormar 1
Ormar
rain shower 1
'Rain' tuš
susilo za kosu 1
Sušilo za kosu i pegla za kosu

*Odvojeni kreveti na upit.

Lokacija

zgrada tauris

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/botapalace.com/public_html/wp-content/plugins/augustine-core/inc/post-types/room/templates/parts/post-info/amenity.php on line 6
Availability
Selected Dates Available Room No Availability Last Room
Your reservation
Adults
Children 2-12 years old
Infant's 0-2 years old
Extra services
Cleaning Fee $7
Some Activity $13 / per person
Parking free
Your price
$ 200 / per room
Please install a WooCommerce plugin in order to enable booking functionality.
Current Weather
19°C

vedro

Zatvori